Om oss

Essebifabriken, som har en produktionsyta på 15.000 m2, levererar designkök till den inhemska italienska marknaden, men även till andra länder.
Kvalitet, funktionalitet, säkerhet och service är kriterierna som besjälar och vägleder det italienska Essebiteamet. Det gäller från det ögonblick då en köksmodell formges ända fram till den färdiga och testade produkten som presenteras på marknaden. Enligt Essebis vedertagna företagsfilosofi möts den individuella kundens speciella önskemål av företagets konkurrensdugliga, högkvalitativa produkter.

Tiderna förändras, modet växlar och nya synsätt på boendet gör sig gällande. I synnerhet italienska formgivare har utvecklat ett fullkomligt nyskapande kökskoncept som har lett till bättre ergonomiska kvalitéer och ökade funktionella variationsmöjligheter. Det är numera fritt fram för var och en att använda köket på sitt eget sätt, tack vare detta innovativa multifunktionskoncept. Numera ser Essebis designers köket som en ny sorts rum, dock utan att för den skull kompromissa angående kvalitet, tillförlitlighet och praktiska lösningar.

KÖK I MODERN STIL

KÖK I TRADITIONELL STIL

Välkommen till våra ny fräscha lokaler i Frejgatan 20, 113 49 Stockholm. Där finns en mängd produkter i italiensk design utställda.