Badrum

Joy 75

Joy 90

Joy 100

Joy 109

Joy 120

Badrummet anses av många – med all rätt – som det viktigaste rummet i en bostad. Det är där man gör sig i ordning inför dagen på morgonen och det är där man summerar densamma då kvällen kommer. Ett badrum är ofta den frizon i ett hus där man kan slappna av och njuta av sin tillvaro.

Oavsett vilken storlek man har att utgå ifrån så är det viktigt att man kan – och ges möjlighet – att sätta sin egen prägel på det. Detta utan att några avkall görs på vare sig kvalitet eller förvaringsutrymmen. Det ska vara snyggt, stilrent och samtidigt anpassat efter hur många medlemmar som finns i familjen. En svår ekvation som kan vara svår att lösa där man ofta tvingas låta något ge vika. Eller?

Nej, så behöver det inte vara. Med lite hjälp från Italien så kan man faktiskt kombinera funktionalitet med stilren design som anpassas helt efter varje person. Våra badrum håller alla högsta kvalitet och detta både då det kommer till det smakfulla utförandet och livslängden på materialet.

Genom att välja ett badrum från Nepas så kommer du att kunna skapa den där härliga atmosfären där du kan ladda dina batterier och där du verkligen kan njuta av ditt liv. En skön dusch i ett badrum med italienskt kakel i exakt den färg du själv vill ha och där du matchat med din personliga smak inom övrig inredning – kan det bli en bättre start på morgonen?

Vilket badrum passar hos dig?

Att alla badrum är olika stora innebär inte att man inte ska kunna inreda det efter sin egen smak. För ett mindre badrum så krävs det att utrymmen för smink, tvål och övriga hygienartiklar finns och att dessa förvaringskärl inte tar alltför mycket plats. Detsamma gäller handdukar och morgonrockar – allting måste få plats med utan att det känns plottrigt och forcerat. Detta är något som också är möjligt och allt handlar om att hitta en balansgång mellan förvaring och design.

Badrum från Nepas ger dig den möjligheten och detta oavsett hur stor yta du har att röra dig med. Låt inte ett mindre badrum begränsa dig – det finns alltid större möjligheter än vad du tror. Utnyttja ytan maximalt och gör detta utan avkall på din egen personliga smak. Välj högsta kvalitet och produkter från Italien – landet där allt detta lever i en härlig symbios.

Stil, design, känsla och produkter som håller absolut världsklass. Du kan förvandla ditt trista svenska badrum till den oas du alltid drömt om.