Vardagsrum2018-11-25T21:23:17+00:00

Vardagsrum

Vardagsrum 1

Vardagsrum 2

Vardagsrum 3

Vardagsrum 4

Vardagsrum 5

Ett vardagsrum säger vem du är

Hur man väljer att inreda sitt vardagsrum säger väldigt mycket om hur man är som person. En del vill ha minimalistiska lösningar där man sätter fokus på smarta lösningar som inte tar så mycket plats. Andra människor väljer att inreda sina vardagsrum med färger och låter gästerna ta del av vilka intressen man har – musik, litteratur, filmer och magasin, allt ska synas och få plats.

För det är trots allt så att ett vardagsrum är den plats i huset där man samlas och låter sina gäster slå sig ner i fåtöljer eller soffor. Det blir i ett vardagsrum som familjen kryper ner i sofforna för det numera klassiska fredagsmyset och det är vardagsrummet som verkligen är det rum som man ska sätta sin prägel på. Varför inte göra detta på ett snyggt sätt?

Oavsett vilken typ av människa och vilken personlighet du har så kommer du att hitta exakt det vardagsrum du söker hos oss. Är du en person som vill att dina gäster ska se vilka intressen du har så har vi smarta lösningar inom hyllsystem som både är funktionella och har härliga designer. Vill du ha lite mer stram och minimalistisk stil så hittar du vardagsrum hos oss som ger dina gäster en känsla av att befinna sig i ett penthouse i Milano.

Det är just det som gör att vi Nepas sticker ut. Alla våra produkter är hämtade från Italien – landet där stil, klass och finess går hand i hand och utan att det går ut över kvalitet, funktionalitet eller din personliga smak. Låt ditt vardagsrum säga något om vem du är. Hos oss är det möjligt.

Vardagsrum för alla storlekar

Alla bor inte i stora hus och ett obegränsat utrymme att arbeta med. Detta ska dock inte hindra från att man ska kunna inreda sitt vardagsrum efter sin egen smak. Nepas har vardagsrum som är utvecklade just för de personer som bor i mindre bostäder men som har en stor smak. Lösningarna är framtagna för att passa den urbana människan och blandar både mer klassiska inslag med lite tuffare detaljer och färger i modernare tappning.

Allting från hyllor till skåp- och luckor håller absolut högsta kvalitet och tack vare den italienska touchen så får man något unikt i sitt eget vardagsrum. Att bo i en mindre lägenhet innebär inte att man är begränsad – det innebär bara att fantasin får mer utrymme.

Naturligtvis så finns det också lösningar för hur man på bästa sätt kan inreda ett större vardagsrum också – något som faktiskt är nog så svårt. Om inte svårare. Med en stor yta så blir problemet istället att hitta en jämn nivå på möbler och övrig inredning. Har man för mycket så finns det en risk att allting blir plottrigt och om man har för lite möblemang så känns det tomt och lite väl spartanskt.

Med en bas från Nepas så har du något att utgå ifrån då det kommer till din övriga inredning i vardagsrum och får lättare att matcha och hitta din stil. Tack vare att alla produkter håller högsta, italienska kvalitet så kommer de även att hålla över en lång tid framöver.

Du har all tid i världen att inreda ditt vardagsrum – med produkter från Nepas har du också grunden att utgå ifrån.