Köksrenovering

Nepas kök har sina rötter i Norge där det lilla familjeföretaget efter många år i branschen år 2002 startade egen fabrik och köksproduktion.

Med en lång hantverkstradition och en stark känsla för nordisk design har företaget vunnit pris för god kvalitet och gott ledarskap.

Vi är glada att sedan 2014 även kunna erbjuda våra kunder Nepas kök i Sverige. När du beställer ett kök från Nepas får du en prisvärd kökslösning av hög kvalitet.

 

SKRÄDDARSYDDA KÖK HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Vår vision är att erbjuda dig som kund ett skräddarsytt kök helt anpassat efter dina önskemål till ett rimligt pris.

Med en egen modern fabrik har vi möjligheten att bygga köket i de mått, kulör och material som du önskar. Anpassningarna gör att du som kund optimerar din köksyta och får mycket kök för pengarna.

Nepas har ett brett sortiment av skåpluckor, bänkskivor och tillbehör som gör att vi kan skapa kök i modern, traditionell eller klassisk stil. Tillsammans skapar vi ditt drömkök.

 

LÅDSYSTEM AV HÖG KVALITET FRÅN BLUM

Som standard i våra skåp har vi lådor och gångjärn från kvalitetsmärket Blum och deras eleganta system Legrabox. Alla våra skåp och lådor kommer med dämpad stängning.

 

SERVICE HELA VÄGEN OCH TRYGGA LEVERANSER

Hos Nepas kan du som kund känna dig trygg hela vägen från idé till färdiginstallerat kök.

Våra erfarna köksarkitekter hjälper dig att designa ett kök som både är funktionellt, ergonomiskt och som uppfyller dina krav och önskemål. Köksrenovering Stockholm kök.

Leveranstiden för våra kök ligger på ca 5 veckor. Innan det är dags att beställa köket gör vi alltid ett hembesök för kontrollmätning.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Kvalitet och miljö i fokus

Ett kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela verksamheten på Nepas kök och inredning AB. Vi tillämpar en miljöpolicy som bland annat går ut på att vi i första hand väljer material som producerats så miljövänligt som möjligt. Dessutom ser vi till att inköp och transporter samordnas och effektiviseras i möjligaste mån för att minimera miljöpåverkan.

Att vi erbjuder genomgående hög kvalitet på alla tjänster och material i kombination med bra priser är anledningen till att Nepas kök och inredning AB idag är det bästa för många som renoverar kök i Stockholmsområdet.

Välkommen som kund du också!

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+