köksluckor kökslucka

KÖKSLUCKOR FRÅN NEPAS

köksluckor kökslucka Stockholm, Modellen och materialet på köksluckan är oftast det första valet som görs i planeringen av det nya köket. Luckans design tillsammans med bänkskivan sätter stilen på köket och har stor påverkan på helhetsintrycket. En lucka med en profilerad spegel eller enkel ram skapar en klassisk stil och med en slät lucka får du ett modernt utryck på köket.

 

BRETT SORTIMENT AV OLIKA MATERIAL

Nepas har ett brett sortiment av olika luckmodeller och material som alla håller en hög kvalitet. Välj mellan solid trälucka, lackad MDF-, laminat- eller glaslucka.
När du väljer luckmaterial är det bra att ta hänsyn till vilket slitage luckan kommer att utsättas för. Våra köksexperter hjälper dig gärna med råd i de olika valen.

 

VALFRI KULÖR PÅ LUCKAN

Alla våra luckor förutom laminatluckan går att få i valfri NCS-kulör så att du kan få precis det kök du önskar. Oavsett kulör har luckorna en vacker, beständig och lättskött yta.

Dina köksluckor betyder mycket för känslan och trivseln i ditt kök. Köket är trots allt hemmets hjärta där vi tillbringar en stor del av vår vakna tid, där vill vi kunna umgås och trivas med familj och vänner. Ett enkelt och prisvärt sätt att förnya köket är att byta köksluckor. Här kan du bläddra bland våra modeller och hitta några som du gillar.

LUCKVAL

Här hittar du våra olika luckmodeller.

 

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

köksluckor kökslucka

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+