Köksdesign

Köksdesign

Här får du en överblick över vad Nepas kan erbjuda när det gäller köksdesign.
Mest kända är vi nog för våra mästerliga svenska designkök. De är ritade i Sverige av begåvade formgivare.

De svenska köken finns i både klassisk och modern design. Överlägset störst antal köksmodeller erbjuder Nepas i modern köksdesign.

Eleganta och tåliga kök i svenska köksdesign hos Nepas är mycket populära

Om du av någon anledning föredrar skandinaviska kök, kan vi stå till tjänst även med det. Du kan välja och vraka mellan modern skandinavisk köksdesign och klassiska kök, här med övervikt på klassiska modeller. Vi visar gärna alla våra superfina designkök i Stockholm, Frejgatan 20, eller för ett första intryck på nätet under www.nepas.se

Nepas tillhandahåller även skandinavisk köksdesign, både klassiska och moderna modeller

Du informerar dig på nätet och i våra utställningsrum på Frejgatan i Stockholm. Kanske väljer du ett färdigt designkök som tilltalar dig till 100%. Kanske vill du hellre använda enstaka egna köksmöbler, kombinera inredning från två eller flera av våra köksmodeller? Det finns inga gränser för det originella kök din fantasi kan åstadkomma! Sammanställ ditt eget drömkök- var din egen köksdesigner! För att du inte ska känna den osäkerhet som är vanlig när man inte är van vid att att syssla med köksdesign och inredning, ställer vi en proffsig köksexpert till ditt förfogande. Du har alltså tillgång till en yrkesperson som står vid din sida- både när det gäller smakråd och tekniskt stöd. Det kommer att lindra valets kval och förvandla gestaltningen av ditt nya kök till ett stort nöje och äventyr!

2018-12-17T22:24:08+00:0016 Dec, 2018 |Nyheter|