Kök i traditionell italiensk stil2018-11-25T21:23:17+00:00

Kök i traditionell italiensk stil

Traditionellt kök med en modern touch

Många förknippar tyvärr ett kök som är inrett i en mer traditionell stil med något som är gammaldags, omodernt och lite tråkigt. Ett rum där man lagar sin mat, äter den och där det inte finns någon plats för några personliga utsvävningar rörande designen. En syn som verkligen inte stämmer överens med verkligheten!

Det man istället ska göra är att se ett traditionellt kök som något som är tidlöst, klassiskt och som aldrig blir omodernt. Väljer man att inreda sitt kök i en mer traditionell stil så ges man dessutom utrymme för att våga lite mer i val av möbler och andra små detaljer i inredningsväg, detta tack vare att köket i sig fungerar som en trygg bas att utgå ifrån.

Ett traditionellt kök är det rum i huset där alla får plats, där alla trivs och där köksbänkar, skåp och lösningar samtliga har anor som sträcker sig långt tillbaka i tiden – men där den moderna touchen alltid finns närvarande. Att inreda ett modernt boende med ett traditionellt kök är något som passar alla – oavsett om man bor i en mindre lägenhet eller i ett större hus.

Det som du får om du väljer att köpa ett traditionellt kök av oss är att det dessutom kommer med små, smarta detaljer och lösningar av italienskt snitt – både rörande design och funktionalitet. I Italien har köket alltid spelat en stor roll i människors liv och detta har gjort att de lösningar som kommer från detta land alltid håller absolut högsta kvalitet. Man utgår från att det traditionella köket ska anpassas för framtiden och låter designen vara intakt men man fulländar det med en modern tvist.

Tänk dig ett klassiskt kök i Toscana där en familj samlats runt de rustika möblerna och där maten puttrar på plattan. Tänk er därefter att det är din familj som sitter i ett likadant kök i Sverige. Besök oss och förverkliga denna tanke redan idag. Vi tar det traditionella italienska köket in i ditt hem.

En hemtrevligare känsla

En av de stora fördelarna som ett traditionellt kök för med sig är att det skapar ett lugn och en trivsel. Ett kök som är mer traditionellt inrett ger därför en känsla av hemtrevlighet och detta tack vare lugna och trygga basfärger, rustikt material och klassiska lösningar.

Många behöver en plats där man kan slappna av efter en hård arbetsdag och här fyller ett traditionellt designat kök en viktig roll. Köket blir en oas och en trygghetszon i en alltmer stressad tillvaro – en plats där man kan njuta och verkligen andas.

Det svala, klassiska och traditionella italienska köket – fulländat med moderna lösningar, högsta kvalitet på material och med smarta, funktionella lösningar – ger dig chansen att njuta efter en hård dag på arbetet.

Ett kök där man kan samlas

I ett traditionellt kök får alla plats och om du bjuder hem din släkt eller dina vänner på en middag så kan dessa också vara delaktig i matlagningen och hjälpa dig. Du slipper känna dig isolerad – köket blir istället festens självklara centrum och där verkligen alla känner sig välkomna. Oavsett vilken typ av middag eller fest du än bjuder på så kan du vara säker på att det traditionella köket kommer att fylla en stor funktion och skapa den där hemtrevliga känslan som gör att dina gäster verkligen trivs.

Se över våra modeller av kök i traditionell stil och välj vilken färg, storlek och i vilket utförande du vill ha till ditt hem redan idag. Du kommer inte att bli besviken!