Garderob system2018-11-25T21:23:17+00:00

Garderob system

Samling A100

Samling A101

Samling A102

Samling A103

Samling A104

Samling A105

Samling A107

Samling A108

Samling A111

 Samling A113

Samling A114

Samling A115

Samling A116

Samling A117

Samling A118

Samling A119

Samling A120

Samling A121

Samling A123

Samling A124

Samling A125

Samling A126

Samling M101

Samling M102

Samling M103

Samling M104

Samling S101

Samling S102

Samling S103

Samling S104

Garderobsystem för mindre och större bostäder

Förvaring är alltid lite av en akilleshäl i hemmet. Det är helt enkelt svårt att hitta förvaring för kläder som har tillräckligt med utrymme och som samtidigt inte går ut över hemmets övriga inredning. Garderober är av hävd ganska fula och dessutom så kan de vara väldigt svåra att hitta sakerna man placerat där.

Ska man exempelvis på en fest eller en bjudning och har tänkt klä sig i sina finaste kläder så kan det dels vara svårt att hitta dessa i en vanlig garderob och då man väl gör det så är de ofta skrynkliga och man tvingas därigenom till extra arbete. Det handlar alltså i stort om att hitta garderober som dels gör det enklare att organisera sina kläder och som dels också är snygga. Funktionalitet, kvalitet och design – är detta möjligt då det handlar om ett garderobssystem?

Ja, om man tänker sig två saker – design och kläder – så finns den gemensamma nämnaren dem emellan i ett speciellt land och det är därifrån vi hämtar våra produkter. I Italien låter man kläder förvaras i snygga utrymmen som verkligen tillför rummet något och som inte bara tar upp en massa onödig plats. Att kunna välja färger och övrigt utförande då det handlar om garderober är en självklarhet och detta utan att det går ut över funktionen på insidan.

Du ska kunna öppna din garderob och i lugn och ro får en överblick av vad som finns där; kostymer prydligt upphängda på ett ställe, slipsar i en speciell låda, skjortor- och byxor ihopvikta bredvid varandra och underkläder liggande i i en större box.

Din garderob blir både snygg att se på och lättare att organisera om du väljer ett garderobssystem från Nepas och från landet där kläder och kvalitet tas på allvar – Italien.

Valet av garderobssystem ska alltid utgå ifrån vilket typ av boende man har. I en mindre lägenhet i innerstaden ställs helt andra krav på att det garderobssystem man väljer inte tar för stor plats och detta utan att det går ut över utrymmet på insidan.

Nyckeln här ligger i att maximera sin effekten av sin yta och detta kan också göras. Allt handlar om vilka funktioner som man får då man öppnar dörren till sin garderob – hyllor, krokar, förvaringskärl och plats för galgar – även en mindre modell kan svälja mycket kläder om den är utformad på rätt sätt.

Dessutom så kan man genom att välja produkter från Nepas också använda sin garderob som en del av sin inredning exempelvis som en avskiljare mellan två delar i ett rum och detta oavsett vilken färg man vill ha.

Har du ett större hus och alltid drömt om att ha en underbar walk in closet där du lugnt kan botanisera bland dina kläder och dina andra personliga tillhörigheter? En dröm som du knappast är ensam om och genom att välja ett garderobssystem från Nepas så får du exakt det rum som du sett på film.

Öppna dörren och njut av hur dina kläder – organiserade efter färg och modell – hänger bredvid varandra. Se hur dina smycken ligger i lättillgängliga boxar och hur dina skor placerats ut i de smarta lösningarna som du alltid drömt om.

Skapa din egen värld och dina drömmars garderob – välj bland våra smarta garderobsystem. Funktionalitet och härlig italiensk design av absolut högsta kvalitet får du hos Nepas.

Välkommen till oss!