Diskhoar och Blandare

DISKHOAR och BLANDARE

Diskhoar och Blandare Köksrenovering Stockholm. Diskho och blandare sätter den slutliga touchen på köket. Idag har du alla möjligheter att inreda ditt kök personligt med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner.

Beslut som du behöver fundera över är till exempel hur stor diskho du behöver. Vill du ha en dubbel ho eller en stor ho där ugnsplåten går ner i? Ska diskhon vara underlimmad, nedfälld eller heltäckande?

 

KÖKSBLANDARE

När det kommer till köksblandare har det hänt mycket inom framförallt designen men även funktionsmässigt de senaste åren. Blandaren utgör en fin inredningsdetalj i köket och går att få med lösningar som utdragbar handdusch, diskmaskinsavstägning och till och med kokande hett vatten direkt från kranen.

Förutom nya smarta tekniska lösningar går det att få köksblandaren i en rad olika material och färger som till exempel i mässing, koppar eller svart krom.

Nepas har diskhoar och köksblandare i flera former och storlekar från kända varumärken som Decoststeel, Blanco och Tapwell.

 

BLANDARE FRÅN TAPWELL

DISKHOAR FRÅN TAPWELL

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.
Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se
Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Diskhoar och Blandare Köksrenovering Stockholm.
Prisvärda kök Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen, när man har kommit hem.
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+