Barn & ungdomar2018-11-25T21:23:17+00:00

Barn & ungdomar

Barn & ungdomar 1

Barn & ungdomar 2

Barn & ungdomar 3

Barn & ungdomar 4

Barn & ungdomar 5

Barn & ungdomar 6

Barn & ungdomar 7

Barn & ungdomar 10

Barn & ungdomar 11

Barn & ungdomar 12

Barn & ungdomar 13

Barn & ungdomar 14

Barn & ungdomar 15

Barn & ungdomar 17

Barn & ungdomar 18

Barn & ungdomar 19

Barn & ungdomar 20

Barn & ungdomar 21

Barn & ungdomar 22

Barn & ungdomar 23

Barn & ungdomar 24

Barn & ungdomar 25

Barn & ungdomar 26

Barn & ungdomar 27

Inredning för de allra minsta

Även de allra minsta medlemmarna i en familj har rätt till ett privatliv och en plats där de kan leka och göra lite vad de vill- och faller dem in. Vi har alla minnen av hur stort det var att få ett eget rum och hur spännande det vara att stänga dörren till detta utan att föräldrarna kunde se vad man gjorde, eller hur?

För föräldrarna var det kanske inte fullt lika spännande att inse att dessa lekar ofta innebar att det låg leksaker över hela rummet och att det inte alls fanns någon entusiasm då det handlade om att städa upp dessa då leken väl var slut.

I dagsläget kan man dock locka fram denna lilla entusiasm även då det kommer till städning och mycket av hemligheten gäller att inreda på exakt det sätt som matchar barnets intressen. Inreder man ett barnrum där man utgår ifrån barnets intressen och stil så är det också en stor chans att barnet i fråga på egen hand vill hålla det rent och snyggt.

Oavsett vilken ålder ditt barn befinner sig i, vilka intressen det har eller hur rummet i fråga ser ut så kommer du att – tillsammans med sitt barn – hitta exakt den stil ni vill ha.

Gillar ditt barn bilar, färgen blå eller är det kanske dockor och rött som gäller? Dessutom behöver ju ditt barn någonstans att kunna göra sin läxor och det måste ju sova i en säng också? Hur ska du få plats med allting? Jo, genom att kolla upp de smarta lösningar och den härliga designen som finns hos oss!

Våra möbler håller högsta kvalitet och klarar av de mest hårdhänta lekarna. Genom smarta lösningar för förvaring så kommer inte utrymmet att vara något problem och tack vare en cool, italiensk design så kommer ditt barn att älska sitt nya rum. Städningen kommer aldrig att vara ett problem i framtiden.

Låt tonåringen bestämma över sitt rum

Tonåringar är ofta frigående och har så sakteliga börjat hitta sin egen stil. Detta syns både då det kommer till kläder, musiksmak och intressen. Detsamma ska även gälla då det handlar om en tonåringsrum och där måste man se till att tonåringen verkligen får vara med att bestämma då den förmodligen kommer att spendera mestadels av sin tid där.

Viktigt är att det finns mycket plats för förvaring samt en hörna där tonåringen i fråga kan göra sina läxor eller surfa på internet. Vi har allt som gör att en tonåring verkligen kan trivas i sitt eget rum och dessutom adderar vi en detalj som många saknar.

Hos Nepas hittar du bara snygga och exklusiva produkter. Stilren design från Italien och högsta kvalitet på både garderober, hyllor och bord är vad vi alltid erbjuder. Färger och modell får din tonåring välja på egen hand. Låt din tonåring trivas i sitt rum och verkligen få en chans att sätta sin egen prägel på det. Ett första, viktigt steg mot vuxenvärlden.

Litet eller stort rum

Det som är viktigt är vår inredning passar i alla rum och att det inte spelar någon roll hur stort- eller litet det är. Genom smarta lösningar från Italien kan exempelvis sängen fällas ihop och inte ta så mycket plats då man inte använder den.

Denna trend inom compact living är extra viktig att anamma om man bor lite trångt och genom detta sätt att inreda så skaffar man sig mer yta. Perfekt för en familj i innerstaden där man måste hushålla med ytan på ett helt annat sätt än i större hus. Ta den urbana livsstilen från Italien och placera inredning av högsta kvalitet i ditt svenska hem.