Bänkskivor

BÄNKSKIVOR 

Näst efter köksluckan så är bänkskivan det som har störst betydelse för kökets design och utseende. Den utgör även en stor del av den totala köksbudgeten och det är därför viktigt att välja en bänkskiva med rätt kvalitet och stil så att den håller i många år.

Nepas hjälper dig gärna att välja rätt och vi har ett stort utbud av bänkskivor i olika material, designutföranden och prisklasser.Hos oss kan du välja bänkskivor i laminat, trä, natursten, samt kompositsten som Silestone (med 94% naturlig kvarts) eller Dekton (högsta kvaliteten av kompositmaterial). Vi har även traditionella, heltäckande och måttanpassade diskbänkar i rostfritt stål.

När du väljer bänkskiva eller diskbänk ska du inte bara utgå från utseendet på köket utan även tänka på hur du använder det. Laminat är ett tåligt och prisvärt val. Natursten eller komposit är exklusiva och tidlösa. Bänkskivor av trä ger en levande och varm känsla till köket.

 
Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Bänkskivor – Köksrenovering Stockholm

Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn.
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+