Badrumsrenovering Stockholm

BADRUM FRÅN NEPAS

Badrummet har fått alltmer betydelse i hemmet och är idag ett rum vi vill trivas i och njuta av och som vi faktiskt spenderar mycket tid i.

Vi vill gärna att badrummet både är praktiskt, harmoniskt och vackert. Badrummet ska fungera för alla i hushållet och ytan är oftast begränsad. Därför är planeringen av badrummet extra viktig.

Hos Nepas finns erfaren personal som utifrån dina visioner hjälper dig att skapa det badrum som både ryms i din budget och som du kommer att kunna trivas i många år framöver.

 

EGNA MÖBLER AV HÖG KVALITET

Vi tillverkar våra badrumsmöbler i egen modern fabrik vilket gör att vi lätt kan göra anpassningar efter dina önskemål vad gäller mått, material och färger på badrumsmöblerna.

Våra möbler håller en hög kvalitet som är anpassade för våtrum. Med måttanpassade badrumsmöbler kan du som kund både få ett personligt badrum och samtidigt optimera badrumsytan så att den på bästa sätt passar dig och din familj.

Vi har ett brett sortiment av luckor, bänkskivor och tillbehör som gör att vi kan skapa badrum i den stil som du önskar. Vi gör alltifrån moderna, klassiska, romanistiska till minimalistiska badrum. Tillsammans skapar vi ditt drömbadrum.

 

MONTERING AV BADRUMMET

Nepas samarbetar med Palma Totalentreprenad AB som kan hjälpa till med badrumsrenoveringen.

Palma Totalentreprenad AB är ett auktoriserat VVS-företag med behörighetsbevis för både våtrum och elinstallationsarbeten och har utnämnts som rekommenderat företag 5 år i rad av Reco.se.

Här hittar ni Palma Bygg: www.palmabygg.se

 

Badrumsrenovering
Badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan kännas som ett stort och omfattande, svårt och tidskrävande projekt, och det kan vara svårt om inte omöjligt att ångra sig när allt är klart.

Vi är medvetna om hur svårt det kan vara att hitta hantverkare som det går att komma bra överens med och som det går att lita på, därför är det extra viktigt för oss att våra kunder kan lita på oss och räkna med att vi är lätta att kommunicera med.

Du ska inte behöva lägga ner energi och tid på att leta efter rätt hantverkare för din badrumsrenovering.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+