Nytt kök

nytt kök Stockholm
nytt kök Stockholm

Nytt kök Stockholm

Köket är platsen där livet avspelar sig i varje hem. Det är där allting händer och sker!
Här träffas familj och vänner för att umgås och gemensamt tillbringa tiden. Och här, speciellt i ett nytt kök, kommer det an på en viss stil- nämligen din speciella stil. Uppfyll din dröm om att laga god mat – ensam eller tillsammans- och bjud in till ett nytt kök: ditt eget,  trivsamma, individuellt gestaltade, unika kök.

Maten förenar glada människor hemma hos dig- i ditt kök

Uppfyll din dröm om skön matlagning och gemensam trivsel. Tillsammans med våra välutbildade, kompetenta medarbetare tar du steget från fantasi till ett verkligt nytt kök. Det är en inspirerande och rolig process med många valmöjligheter. Vi förfogar över ett stort urval namnkunniga leverantörer för köksrelaterade produkter vilka alla står till din tjänst.

Genom vårt tillförlitliga, praktiska leveranssätt skickas ditt nya kök snabbt hem till dig

Självklart övertar ett utvalt montageteam uppbyggnaden av köket i ditt hem om du så önskar. På nolltid står på så sätt ett nytt kök- ditt drömkök- färdigt hemma hos dig. Tryggt och problemlöst. Och allt detta till ett förmånligt pris!

Köp nu och betala senare. Tala med oss på Nepas hur du vill dela upp betalningen. Det kommer att ordna sig till din fulla belåtelse.
Välkommen att välja och sätta ihop ett helt nytt kök, ditt önskekök, beställa hemoch montera ihop det. Börja laga mat och stortrivas tillsammans med detsamma!

Både du och dina nära och kära kommer att vara begeistrade.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

nytt kök Stockholm
Nytt kök
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+