Moderna kök

moderna kök Stockholm
moderna kök Stockholm

Moderna kök

I vårt sortiment hittar du ett stort antal moderna kök i olika varianter. Dessutom kan du välja bland en mängd olika kombinationsmöjligheter och dessutom ett stort urval av olika material.

Att planera ditt kök tillsammans med Essebi innebär därför ett måttskräddat resultat som passar dig och dina föreställningar och behov precis som ett skräddarsytt plagg.

Ditt nya kök motsvarar precis dina förväntningar.

Det är behagligt och angenämt att vistas i det. Stiliga, trendiga och moderna- så kan våra moderna kök beskrivas.
Planeringen av våra moderna kök är väl genomtänkt och går hand i hand med högkvalitativa möbler.
Den moderna designen är kombinerad med en perfekt funktionalitet, omvittnad och uppskattad av våra kunder.
Alla önskemål angående ditt moderna kök kan uppfyllas och tillsammans med Essebi kommer din köksdröm att förverkligas!

När du inreder ditt moderna kök bestämmer du varenda detalj.

Föredrar du matta eller glänsande frontytor? Vilket material väljer du för arbetsbänken? Blir det färgsättning i rent vitt eller kanske i pastell eller en kraftigare kulör? Hur inreder du ditt kök bäst när det gäller placeringen av de nya köksskåpen och övriga köksmöblerna? Där finns många alternativ och givetvis måste köksinredningens placering anpassas till rummets förutsättningar. Vilka vitvaror skall installeras?

Det skall göras många val och resultatet blit ditt eget, individuella moderna kök, som speglar din smak och dina personliga behov.I vårt sortiment hittar du ett stort antal moderna kök i olika varianter. Dessutom kan du välja bland en mängd olika kombinationsmöjligheter och därtill ett stort urval olika material.

Att planera ditt kök tillsammans med Essebi resulterar därför i ett måttskräddat resultat som passar dig och dina föreställningar och behov precis som ett skräddarsytt plagg. Ditt nya moderna kök blir garanterat perfekt och är behagligt och angenämt att vistas i.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Moderna kök Stockholm

 

Moderna kök
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+