Kök i grått

kök i grått

Kök i grått

Vi på Nepas vill hjälpa dig försöka att reda ut begreppen när det gäller kök i grått. Ett grått kök- det låter ju inget vidare roligt.

Den första frågan du ska ställa dig är, vilken typ av konsument du är. Gillar du att förnya dig ofta, har du förkärlek för det allra senaste, klatschiga färger, uppseendeväckande former?

Då är förmodligen kök grått inte färgen för dig.

Satsar du på decenta färgskalor och tidlös köksmöbeldesign, det vill säga, klassisk inredning, då är ett kök med grå bas ett alternativ för dig som du kommer att uppskatta. Ingen risk att du tröttnar på ditt nya kök i första taget! Grått som bakgrund för färggranna detaljer i köket är idealiskt. Om du vill framhäva till exempel ett vackert porslin, textiler som iögonfallande gardiner, dukar och mattor, kommer köket som helhet att te sig klassiskt smakfullt.

Grå behöver inte betyda tråkig.

Nej, kök grått innebär tvärtom att du utgår från den neutrala grå grunden som bas. Du behöver inte alls försaka färgglädje och variation. Tvärtom kan du förändra oändligt, antingen med lågmälda konservativa utbytbara inredningsdelar, eller med klatschiga färger och vågade former i detaljerna, när du är på det humöret. Den neutrala grå färgen i ett kök grått kan te sig förnäm, ja till och med ädel i all sin anspråkslöshet.

Nepas tillhandahåller ett rikligt urval klassiska, lantliga och moderna köksmodeller i valfri NCS eller RAL kulör,
Du kan hämta inspiration för ditt kök hos oss, både på nätet och, när planerna har fått fastare konturer, även i vårat showroom på Frejgatan 20 i centrala Stockholm. Här kan du även rådslå med en erfaren och kunnig köksexpert som gärna diskuterar med dig och är beredd att ge svar på frågor som du inte har kunnat lösa på egen hand.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

 

Kök i grått
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+