Exklusiva kök

Exklusiva kök Stockholm
Exklusiva kök Stockholm

Exklusiva kök

Säkert när varje familj drömmen om ett riktigt exklusivt kök.
Exklusiva kök brukar vara dyra kök, men det måste inte vara så!

Det bästa beviset på detta påstående är våra exklusiva, men trots den fina designen prisvärda kök.
Om du söker köksmodeller som kombinerar den exklusiva formgivningen med solid kvalitet samt omvittnad funktionalitet med ett fördelaktigt pris- då ska du läsa vidare här och skaffa dig en överblick över våra omtyckta köksmodeller.
Sofistikerade, stramt moderna och absolut trendiga- det är kännetecknen för en del av våra exklusiva kök.

Valet av kök kan påbörjas med färgval:

Tidlöst, svalt och sobert i vitt eller hellre en eyecatcher, som bjuder på djärva färgkombinationer? Matta eller högglänsande ytor, glas, metall, trä och sten, kombinerat enligt dina ideer, ger exklusiva kök deras personliga touch.

Kombinerar du färg och material enligt din individuella smak och väljer moderna köksfronter med stora ytor som är lätta att hålla i hygieniskt skick, är ditt kök inte bara unikt och exklusivt, utan också lättarbetet och praktiskt. Välj och vraka bland vära köksmodeller, till exempel Astro, Fusion, Luxor eller Zenit och många andra.

I värt sortiment finns de bästa idéer som skapar exklusiva kök.

Eller kanske föredrar du trivselfärger som terrakotta, creme eller brunt, som bidrar till att ditt hem och ditt kök utstrålar harmoni och gemytlighet? Då finns det andra köksmodeller att välja på, för även sådana önskemål kan vi tillfredsställa. I våra traditionella exklusiva kök inställer sig välbefinnandet, så fort du kommer innanför dörren. Den klassiska designen skapar i kombination med den rogivande färgsättningen något utöver det vanliga. Titta till exempel pä modellen Nygårdsveien, ett kök i traditionell skandinavisk stil, och låt dig inspireras till att skapa ditt drömkök.
Vilket du än väljer bland våra exkusiva kök kommer du att trivas.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Exklusiva kök Stockholm
Exklusiva kök
Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+