Köksluckor

Köksluckor

Köksluckor

Om du har bestämt dig för att göra något åt ditt kök, förnya, byta, göra om, anpassa köket till moderna normer, njuta av nya färger och former- mycket bra! Det kan dock finnas vissa hinder att ge sig i kast med denna inspirerande uppgift, och det är den alltför tunna plånboken. Misströsta inte! Det finns nämligen ett mycket prisvärt sätt att förnya ditt kök- och det stavas köksluckor.

Byt ut dina köksluckor – och ditt kök byter ansikte!

Om dina luckor är måttanpassade, är det en enkel match. Du bestämmer dig för antingen moderna och släta köksluckor, som är lätta att hålla rena eller för en traditionell stil med lister som bildar en ram eller spegel. En annan möjlighet är inglasade luckor i överskåpen, och köket verkar större.

Gemensamt för alla lösningar är att du kan ståta med ett praktiskt taget nytt kök

Och detta till ett pris som är anpassat även till en begränsad ekonomi!
Ligger det till så att dina köksmoduler inte är måttanpassade, går det naturligtvis att tillverka köksluckor till ditt kök. Men då blir det självklart till ett annat pris.
Vad det än blir- kan du åstadkomma ändring inte bara genom annan design på luckorna, utan naturligtvis även med färger. Här finns alla möjligheter att variera så att ditt gamla kök är ett minne blott. Om du vill få förhandsintryck innan du ger dig in på byte av köksluckor, kika på nätet på www.nepas.se eller kom till Frejgatan 20 i Stockholm, där du får en utmärkt överblick över de många möjligheter till byte som står till ditt förfogande.
Vi rekommendera även att du försäkrar dig om Nepas´ kvalitet!
Se på www.reco.se/nepas-kok-och-inredning

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köksluckor

Lämna ett svar

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+