Köksluckor Stockholm

Köksluckor Stockholm

Köksluckor

Köksluckor Stockholm, Köksluckorna är kökets ansikte utåt och byter du ut dem kan kökets utseende förändras som genom ett trollslag.

När det är dags och de gamla köksluckorna inte längre passar den aktuella botrenden, verkar gammalmodiga- eller, närmare bestämt, när du är rejält trött på den där uttjatade 80-talsstilen, behövs det tapetbyte, eller närmare bestämt, byte av köksluckor.

Byte av köksluckor. Så enkelt kan köksrenovering vara

Som sagt var, luckor och köksfronter är utbytbara. Essebi-Nepas erbjuder fronter i ett rikhaltigt urval färger och i alla tänkbara material.

Måtten är standardiserade och nya köksluckor passar vanligtvis utan problem ihop med de gamla köksskåpen i kök som är byggda enligt norm. I varje fall kan de anpassas och är då lättmonterade.

Beställ nya köksluckor och bygg in dem- och gammalt blir nytt

Vi finns till för våra kunder, när de än behöver oss. Som renoveringsspecialister ömmar vi inte bara för våra produkters kvalitet, utan också för att våra kunder är helt och hållet nöjda, även i det långa loppet.

Omfattande service, tillförlitlighet och flexibilitet är lika mycket del av vår kvalitetsstandard som korta leveranstider och ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet.

Vi erbjuder dig individualiserade lösningar och tjänster som passar dina behov som hand i handske. Vår långa erfarenhet av nöjda kunder har bidragit till vår erkända kompetens.

Du önskar fräscha upp och renovera ditt kök, men vill hålla dig inom en stram ekonomisk ram? Inget problem, det kan du fixa på nolltid.

Om dina köksskåp är i gott tillstånd, kan du nöja dig med att byta ut alla köksluckor och vips har du ett nytt kök!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köksluckor Stockholm

Köksluckor Stockholm

Lämna ett svar

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+