Köksdesign Stockholm

 

Köksdesign Stockholm

Köksdesign Stockholm

Hos oss på Nepas kan du välja mellan följande designalternativ: antingen att få utlopp för din inneboende kreativitet och skapa din egen köksdesign eller att köpa hem ett av våra supermoderna italienska designkök.

Det går även att plocka från båda alternativen, d.v.s att välja och sammanställa delar ur de läckra italienska designkök vi erbjuder och att samtidigt kläcka egna idéer och hitta alternativa lösningar.Med oss kan du bli köksdesigner!

Ditt kök blir i vilket fall som helst något helt enastående

Vill du förverkliga dina egna idéer angående individuell köksdesign kan du lita på att få professionell hjälp och stöd av våra skickliga, kunniga köksexperter.

Som bonus på köpet får du förfoga över vår medarbetares hela fackkunskap och erfarenhet för att utnyttja ytan, som står till ditt förfogande maximalt på ett platssparande och estetiskt tilltalande sätt.

Välj alternativt ett av våra eleganta italienska designkök som del eller helhet

Vad du än bestämmer dig för- att skapa din egen köksdesign eller att välja ett färdigt designkök- beställer du en oförbindlig träff för rådgivning.Den äger rum hemma hos dig så att planeringsexperten kan ta exakta mått och visa dig, vad som bäst tjänar som golv- material och hur du optimalt kan gestalta väggarna.

Om du önskar dig ett modernt kök, där mat både lagas och intas, kan ni diskutera, hur dessa två funktioner bäst kan samstämmas med tanke på själva rummets förutsättningar- form och storlek etc.Förutom verkligen fin köksdesign får du, om du anlitar oss, ytterligare en fördel: Dina köksskåp och arbetsytor är konciperade enligt ergonomiska synpunkter.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köksdesign Stockholm

Köksdesign Stockholm

Lämna ett svar

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+