Kök

kök

Kök

En bostad utan kök saknar själ. Det är ju i köket en stor del av livet avspelar sig!

I köket äger en snabb vardagsfrukost med dagstidningen rum för den som inte har sällskap eller en gemytlig helgfrukost då hela familjen njuter av gröt och kokt ägg till kaffet.

Men bäst är ändå middagarna i köket!

Speciellt tillsammans med familj och vänner efter dagens vedermödor på jobbet eller i skolan, när alla samlas kring köksbordet och i sällskap med varandra avnjuter en vällagad måltid eller en lättvindigt levererad pizza, kanske med ett glas vin eller öl.Dagens händelser diskuteras livligt. Barnen berättar vad de upplevt under dagen.

Matlagning, bakning, läxläsning, spel på paddan, lyssning på radio, allvarliga och glada samtal och mycket, mycket mer- allt avspelar sig i ditt kök.

Vad vore ditt hem utan sitt kök?

Det vore helt enkelt mycket fattigare! Otänkbart nästan…

Eftersom köket är hemmets hjärta och själ, där man vistas under så mycket av den tiden man är hemma, krävs det också att grundlig eftertanke och planeringsmöda ägnas åt ditt kök, detta viktiga utrymme.

Du kanske föredrar en modern, öppen köksvariant, som integrerar matlagning och intag av måltiderna med själva boendet, med vistelsen i hemmet.

Denna öppna lösningen innebär stora, generösa ytor och en praktisk överblick, även över vardagsrummet. Köket har inte längre bara funktionella syften, utan avancerar till hemmets medelpunkt.

Det öppna köket har fördelen att det är möjligt att kommunicera med gästerna och familjen medan matlagning pågår. Man kan kasta ett getöga på barnen i vardagsrummet utan att avbryta köksarbetet.
Allt fler familjer upptäcker och väljer detta bekväma och trendiga öppna kök.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Kök

Lämna ett svar

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+