Kök Stockholm

Kök Stockholm

 Kök Stockholm

I Sverige är vi mycket noga med våra kök. Kök Stockholm i huvudstaden är inte något undantag!

Det ska vara moderna, hygieniska och funktionella kök. Det är här maten lagas. Det är här familjen samlas för att inta de gemensamma måltiderna.Det är i köket man umgås och tillbringar en stor del av den tid man är hemma.Kort sagt: köket är det kanske viktigaste rummet i hemmet för de flesta familjer.Just därför är det viktigt för svenskarna att kök i Stockholm och i hela landet är välutrustade och snygga.

Nepas är företaget som har specialiserat sig på kök

Våra kök har den speciella elegansen som är karakteristisk för italiensk formgivning. Samtidigt är de praktiska och vi har lagt speciellt värde på det funktionella. Släta ytor som är lätta att hålla rena. Generösa arbetsbänkar där köksarbetet lätt blir avklarat. Här ryms både bakmaskinen och surfplattan!

Flera verksamheter kan pågå på samma gång så var och en kan syssla med sitt, men ändå i gemens
Önskar familjen ett klassiskt kök Stockholm som på landet, ett kök som utstrålar trygghet och står för en behagfull livsstil?

Eller föredrar du ett trendigt designat kök Stockholm som passar perfekt om du vill tillhöra den extravaganta skaran som strävar efter effektivitet och minimalism?

Välj bland kökslösningar enligt smak och behov, till exempel det generösa familjeköket att vistas i utöver måltiderna, med eller utan köksö eller det  praktiska lilla köket för singelhushållet?

Nepas erbjuder kök Stockholm för varje smakriktning och plånbok.

Om du inte bestämt dig ännu, ta en titt på nätet eller besök våra utställningskök på Frejgatan 20 i Stockholm!

Vår kökskonsult är redo att svara på dina frågor och ge dig värdefull hkälp vid planeringen.

Vi tar hand om om din köksrenovering hela vägen in i mål. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela köksrenoveringen. Vårt breda tjänsteutbud och flexibilitet gentemot våra kunder har gjort oss till en ofta anlitad aktör med nöjda kunder i hela Storstockholmsregionen.

Testa oss du också! Vi arbetar med allt från hyresrätter och mindre lägenheter till större radhus och villor. Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser.

Du kan även höra av dig om du vill ta del av våra referenser. Vi återkommer inom kort med exempel på ett antal arbeten som kan vara relevanta för dig.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Kök Stockholm
Kök Stockholm
Tagged on:                 

Lämna ett svar

Erbjudande: 10% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+