Kök i modern italiensk stil

ASTRO

AZIMUT

CAPRI ISCHIA

CUBA

FUSION

GIAMAICA IBIZA

GLOSS

JEANS

LUXOR

MITO

SETA

STELLA TRAPEZIO

ZENIT

Det moderna köket är husets centrum

Ett kök fyller i dagsläget allt större funktion än vad det gjorde förr. Att det numera är den självklara mötesplatsen i ett boende innebär att köket utöver sin funktionalitet även måste vara något som man verkligen trivs i och som säger något om hur man själv är som människa. Har man inrett sitt boende i en modern stil så är det också viktigt att detta ska kunna gå som en röd tråd genom hela bostaden och där köket inte är något undantag. Detta är tack och lov något som också är möjligt.

Föga överraskande kommer lösningen från landet där matkulturen är bäst, där den personliga stilen spelar en stor roll i en varje persons liv och där familjen alltid kommit i första rummet – Italien.

I Italien har man lyckats tagit köket in i framtiden och man har gjort detta utan att det gjort avkall på vare sig utrymme för matlagning, förvaring, sin egen stil och som genom detta ger samtliga familjemedlemmar en chans att trivas.

Att vi här hos Nepas kan sälja funktionella, moderna kök som håller högsta kvalitet och som ändå tillåter personliga utsvävningar är något som vi verkligen är stolta över. Det moderna köket är något mer än en bara en plats för matlagning; det moderna köket är den plats där man samlas och där man i lugn och ro kan umgås med sina nära och kära.

Genom personlig italiensk design i form av öppna ytor, kvalitativa lösningar för förvaring och spännande färger på skåp och luckor sker matlagningen med kärlek och i sällskap med andra. Precis som den ska göras.

Moderna kök för alla boenden

Oavsett boende så kan man i dagsläget hitta ett modernt kök som passar alla och som kan skräddarsys helt efter sin egen stil och smak. Det moderna köket är öppnare och har smartare lösningar både för förvaring och för matlagningsyta och det roliga är att de går att anpassa efter boendet på ett helt nytt sätt.

Vill du ha en köksö som gör att du kan se ut och samtala med gästerna vardagsrummet? Behöver du ha dina köksluckor lite högre upp eller vill du ha dem på marknivå? Vilken färg passar bäst hos dig; är det en stramare vit eller vill du matcha ditt moderna kök med en mer färggrann design som passar bättre med din övriga inredning?

Hos oss sätter bara fantasin gränserna och det moderna köket har äntligen blivit det spännande rummet som man verkligen vill spendera tid i – oavsett hur stort- eller litet man bor. Ett modernt kök passar lika bra i en etta i innerstaden som i ett hus på landet. Tack vare den höga, italienska kvaliteten så får man också en livslängd på köksskivor-, skåp, bänkar och luckor som vida överträffar konkurrenternas alternativ. Du ska kunna njuta av ditt kök under en lång, lång tid framöver.

Italiensk toppdesign och kvalitet i samma svep – det kanske är dags att inreda huset efter det moderna köket istället för tvärtom?