Italienska kök

Italienska kök är ett begrepp som allmänt framkallar en föreställning om exklusivitet. Italienska kök är eleganta på ett karakteristiskt, säreget sätt och inte bara det- de är utöver det ytterst funktionella.
Italienska formgivare är kända för sin förmåga att förena bländande skönhet och praktisk användbarhet.
I italienska kök möts utsökt design med estetisk färgsättning och med moderna material av hög kvalitet. Essebi kök ritas av yrkesvana italienska formgivare och produceras i Italien.

Vi på Nepas i Sverige är stolta att kunna presentera dessa utsökta italienska kök för våra kunder.

Enklast informerar du dig på nätet, där du hittar alla våra suveräna italienska köksmodeller med sina praktiska släta ytor som är så lätta att hålla rent. Hemma bildar du dig i lugn och ro en uppfattning om hur du tänker dig ditt nya kök.
Titta speciellt på modellerna Astra, Azimut, Capri Ischia, Cuba, Fusion, Giamaica Ibiza, Gloss, Jeans, Luxor, Mitro, Seta, Stella, Trapezio och Zenit, som alla finns i olika varianter. Njut av dessa moderna formfulländade och praktiska kök. Vi är stolta över våra italienska köksmodeller!

Vi på Nepas föreslår att nästa steg mot ditt drömkök blir att vi får visa våra show room på Frejgatan 20 i Stockholm för dig.

 

Här presenteras köksmodellerna i verkligheten. Du mäter, jämför modellerna, samlar intryck om form, färg, material och funktionalitet samt modulernas användbarhet i dina utrymmen hemma. Du bestämmer dig för vad som blir ditt individuella kök.
När det passar dig, rådgör vi tillsammans om planeringen av ditt nya, visuellt tilltalande italienska kök.
Det ser vi fram emot!